ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΔΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Την Τετάρτη 9/9/2020 έγινε έκτακτο ΔΣ στον χώρο των ΕΛΠΕ ΒΕΑ για την σύσταση του ΔΣ και για θέματα που αφορούν την λειτουργία σωματείου.

Η διαδικασία για την εκλογή του νέου Προεδρείου έγινε όπως ορίζει το Καταστατικό και αποφασίστηκε ο σχηματισμός του ΔΣ ως εξής:

 

Πρόεδρος :                  Ζαχαρόπουλος Παναγιώτης          Ψήφισαν Υπέρ: 6  Kατά: 0 Απών:1

Αντιπρόεδρος :           Γιάκος Αθανάσιος                           Ψήφισαν Υπέρ: 6   Kατά: 0 Απών:1

Γεν. Γραμματέας :      Πελεφάντης Νικόλαος                    Ψήφισαν Υπέρ: 6   Kατά: 0 Απών:1

Αναπλ. Γραμματέας : Πλουμάκης Κωνσταντίνος             Ψήφισαν Υπέρ: 6   Kατά: 0 Απών:1

Ταμίας :                        Πελέκης Ευάγγελος                        Ψήφισαν Υπέρ: 6   Kατά: 0 Απών:1

Μέλος :                        Ευαγγέλου Δημήτριος

Μέλος :                        Περήφανος Αθανάσιος

 

Ο συνάδελφος Αθανάσιος Γιάκος από την Θεσσαλονίκη ήταν απών στο ΔΣ λόγω προβλήματος υγείας και μας ενημέρωσε για την απουσία του εγγράφως.

Αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:

1.Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να γίνει Γενική Συνέλευση τις επόμενες ημέρες και να ψηφίσουν τα μέλη για την μεταφορά των μελών μας από το Εργατικό Κέντρο Αθήνας(ΕΚΑ) στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας(ΕΚΕ).

  1. Θα ζητηθεί συνάντηση με την Διοίκηση των ΕΛΠΕ και με τις εργολαβικές εταιρείες για την ενημέρωση τους σχετικά με την νέα Διοίκηση του Σωματείου Εργολαβικών Εργαζομένων.

Συνάδελφοι-σες,

κάποιοι ξεκίνησαν ήδη να υπονομεύουν το σωματείο μας με ανακοινώσεις και απειλές καθώς δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι η ελευθερία της ψήφου των εργαζομένων δεν μπορεί να επηρεάζεται από κανέναν. Ως ΔΣ δεν θα δεχτούμε σε καμία περίπτωση απειλές και εκβιασμούς.

Όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει Σωματείο, στο οποίο όλοι μπορούν να απευθύνονται. Έγινε αντιληπτό από όλους ότι το κλίμα έχει αλλάξει προς το καλύτερο και το Σωματείο έχει γίνει ΙΣΧΥΡΟ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.