ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΙΣ ΒΕΘ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28-9-2021

Συναδέλφισσες-οι,

Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021από τις 09:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ.θα γίνει προγραμματισμένη αιμοληψία στις ΒΕΘ για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Σωματείου μας.

 

Η αιμοληψία θα γίνει στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ FOSTERWHEELER(ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ CCR)

 

Η ανάγκη για αίμα που θα καλύπτει τις ανάγκες των συναδέλφων και των οικογενειών τους σε περίπτωση ανάγκης είναι για πολλά χρόνια ένα θέμα που μας απασχολεί καθημερινά για αυτό παρακαλούμε να αποδείξετε εμπράκτως την συμμετοχή σας.

 

Παρακαλούνται οι αιμοδότες να έχουν μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ). 

 

Η πανδημία του ιού COVID-19προκαλεί μείωση των αποθεμάτων αίματος, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των ασθενών για αυτό τον λόγο η προσφορά στον συνάνθρωπο έχει επιπλέον και εθνική σημασία.  

Για λόγους ασφάλειας και προφύλαξης μας από τον COVID-19η διαδικασία αιμοδοσίας θα γίνεται με ραντεβού ώστε οι συνάδελφοι μας να μην περιμένουν αλλά και να μην γίνεται συγχρωτισμός στον χώρο του Ιατρείου. Παρακαλούμε τους συναδέλφους που θέλουν να συμμετάσχουν να το δηλώσουν έως και την Παρασκευή 24-9-2021στην Γραμματεία του Σωματείου (τηλ. 6973344445– email: ergolavikoielpe@gmail.com).

Όσοι είστε αιμοδότες, θέλουμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μας και σας περιμένουμε στον χώρο της αιμοδοσίας. Όσοι δεν είστε αιμοδότες, σας καλούμε να νιώσετε και εσείς την ικανοποίηση αυτής της προσφοράς που δίνει ζωή στους συνανθρώπους μας. Γίνεται μέλη της Τράπεζας Αίματος τώρα!!!

 

¨ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ, ΣΩΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ¨