ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ DIAXON .

Το Σωματείο μας, από θέση αρχής είναι αντίθετο, με τις διαφορετικές σχέσεις εργασίας που ευδοκιμούν, κυρίως στις Εταιρείες που συμμετέχει το Δημόσιο (πρώην ΔΕΚΟ), με χειρότερη όλων το καθεστώς εργολαβοποίησης, που καταντά σύγχρονο δουλεμπόριο.

Υποστηρίζαμε πάντα και προσπαθούμε εμπράκτως να διευκολύνουμε , το δικαίωμα των εργαζόμενων αυτών, με τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, να συνδικαλίζονται και να διεκδικούν τα δικαιώματά τους.
ΓΙ’ αυτό και συντασσόμαστε και είμαστε αλληλέγγυοι στους συναδέλφους εργολαβικούς στα ΕΛΠΕ, που με την απεργία που πραγματοποιούν, διεκδικούν τα αυτονόητα.
Καλούμε την Διοίκηση των ΕΛΠΕ και τους εργολάβους, να ικανοποιήσουν τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων εργολαβικών, μια και συμβάλλουν κι αυτοί στα τεράστια κερδοφορία του Ομίλου αλλά και των εργολαβικών Εταιρειών.
Καλούμε τέλος την κυβέρνηση να βάλει τέλος στο καθεστώς των ελαστικών σχέσεων εργασίας και σε όλες τις μορφές του (εργολάβοι, μπλοκάκια, 4ωρα κλπ) και να θεσμοθετηθούν σταθερές σχέσεις εργασίας για όλους.