Χορηγία από τα «Ελληνικά Πετρέλαια» στο κολυμβητήριο Ηρακλείου

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚΗ εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς τον Διευθυντή Μάρκετινγκ κ. Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του.

Τα «Ελληνικά Πετρέλαια» συμβάλουν τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία του κολυμβητηρίου Ηρακλείου, καθώς πρόσφεραν χορηγία 10 χιλιάδων λίτρων πετρελαίου κίνησης. Η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚΗ εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς τον Διευθυντή Μάρκετινγκ κ. Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του.

H ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΕΑΚΗ αναφέρει τα εξής:

«Πριν αρκετούς μήνες με πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής και με την πολύτιμη και καταλυτική συνδρομή του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη υποβάλαμε ένα αίτημα προς την εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια.

Παρουσιάσαμε αναλυτικά τη δυναμική της ηρακλειώτικης κολύμβησης, ταυτόχρονα παρουσιάσαμε και τη δυσκολία λειτουργίας του κολυμβητηρίου λόγω της υψηλής κατανάλωσης πετρελαίου.

Τα στελέχη  των Ελληνικών Πετρελαίων και συγκεκριμένα ο Διευθυντής Μάρκετινγκ κ. Αναστασιάδης με τους συνεργάτες του συνέβαλαν τα μέγιστα και σήμερα λάβαμε χορηγία επικουρικά για την εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων 10 χιλιάδες λίτρα πετρελαίου κίνησης!

Πραγματικά νιώθουμε ευγνωμοσύνη και ταυτόχρονα ικανοποίηση που εταιρείες κολοσσοί για πρώτη φορά στέκονται συμπαραστάτες και αρωγοί των προσπαθειών μας για αναβάθμιση του ΕΑΚΗ.

Σας ευχαριστούμε!

Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου»

(neakriti)