ΣΕΕΕΠΦΧ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΗΝ INTERAMERICAN

Συνάδελφοι-σες,
Σας ενημερώνουμε ότι μετά από μελέτη που έγινε τους προηγούμενους μήνες και μετά τον έλεγχο των Οικονομικών προσφορών-παροχών υγείας που δόθηκαν από Ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρείες αποφασίστηκε από το ΔΣ του Σωματείου μας να συνεργαστούμε με την εταιρεία INTERAMERICAN. Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει τις βασικές καλύψεις που έχουν και οι μόνιμοι συνάδελφοι μας στην Εθνική Ασφαλιστική με μικρότερο ασφαλιζόμενο ετήσιο ποσό περίθαλψης.

Ακόμα και όσοι συνάδελφοι-σες μας αμοίβονται με 550 ευρώ μηνιαίως μπορούν να αποκτήσουν αυτό το Ομαδικό Πρόγραμμα Ιδιωτικής Ασφάλισης. Να σημειωθεί ότι δεν θα ζητηθεί ερωτηματολόγιο υγείας ενώ θα καλύπτονται και οι συγγενείς παθήσεις. Θα δοθεί παράλληλα ειδική έκπτωση σε όσους θελήσουν να ασφαλίσουν το όχημα τους ή θέλουν Ασφάλεια Πυρός-Σεισμού από την INTERAMERICAN, ενώ όποιος-α θέλει μπορεί να αναβαθμίσει το υπάρχον πρόγραμμα και να ζητήσει περισσότερες Παροχές Υγείας.
Είναι πολύ σημαντικό για όλους-ες μας να υλοποιηθεί το Ομαδικό Πρόγραμμα Ιδιωτικής Ασφάλισης διότι το Δημόσιο Σύστημα Υγείας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι ασφαλισμένοι.

-Μπορείτε να κατεβάσετε το έντυπο από την ιστοσελίδα του Σωματείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση
www.seep.gr (στο άρθρο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΠΕ ΣΤΗΝ INTERAMERICAN).
-Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση που έγινε διαδικτυακά για την αποφυγή συναθροίσεων λόγω COVID-19, από τους εκπροσώπους της INTERAMERICAN στο κανάλι του Σωματείου στο YouTube με τίτλο (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ INTERAMERICAN ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΛΠΕ (ΣΕΕΕΠΦΧ).
Να σημειωθεί ότι το Ομαδικό Πρόγραμμα Ιδιωτικής Ασφάλισης αφορά αποκλειστικά συναδέλφους που εργάζονται συνέχεια σε εργολάβους στα Ελληνικά Πετρέλαια και όχι περιστασιακά.

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή από την Τετάρτη 30/3/2022 τηλεφωνικά στο 6985979025 (καθημερινά 09:00-15:00).

Το Σωματείο μας στο δύσκολο ΣΗΜΕΡΑ αγωνίζεται για ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ!!