Κυνηγητό ελεγκτών του ΕΦΚΑ με ανασφάλιστους εργαζόμενους -Κρύφτηκαν σε αποθήκη

Συνολικά 45 ελεγκτές έκαναν στοχευμένους ελέγχους στην παραλιακή ζώνη, από το Παλαιό Φάληρο μέχρι τη Γλυφάδα.Εκπληκτοι έμειναν υπάλληλοι του ΕΦΚΑ όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου σε μαγαζί στην παραλιακή χρειάστηκε να παίξουν πραγματικό κυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν ανασφάλιστους εργαζόμενους που κρύβονταν σε αποθήκη του καταστήματος.

Οπως φαίνεται χαρακτηριστικά σε σχετικό ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην τηλεόραση του Alpha οι εκλεκτές του ΕΦΚΑ σε κάθε τους βήμα εντοπίζουν μπροστά τους και μια κλειδωμένη πόρτα. Τελικά, μετά από αρκετή ώρα καταφέρνουν να εντοπίσουν τα άτομα που προσπάθησαν να… εξαφανιστούν από προσώπου γης.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, συνολικά 45 ελεγκτές έκαναν στοχευμένους ελέγχους στην παραλιακή ζώνη, από το Παλαιό Φάληρο μέχρι τη Γλυφάδα. Από τους ελέγχους βρέθηκαν τουλάχιστον 10 ανασφάλιστοι εργαζόμενοι και πολλοί που παρείχαν υποδηλωμένη εργασία.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσε ότι ξεκινά πανελλαδική εξόρμηση 800 εκλεκτών προκειμένου να καταπολεμηθεί η αδήλωτη εργασία.

Πηγή : www.cretalive.gr