Η ΜΕΒΓΑΛ ΜΟΙΡΑΖΕΙ 600.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ

Ένα δώρο στους εργαζομένους της αποφάσισε να κάνει η ΜΕΒΓΑΛ, που έκλεισε τα 70 χρόνια από την ίδρυσή της και επανέρχεται στην κερδοφορία

Μία σειρά δράσεων προσφοράς έχει σχεδιάσει η ΜΕΒΓΑΛ στο πλαίσιο του εορτασμού των 70ών γενεθλίων της. Πρώτη και εξέχουσα δράση είναι αυτή που αφορά τους ανθρώπους της. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, «αναγνωρίζοντας τη μέγιστη συμβολή τους στην ανάκαμψη και επαναφορά στην κερδοφορία», διέθεσε το ποσό των 600.000 ευρώ στους εργαζομένους της.

Όπως σημειώνει η γαλακτοβιομηχανία, «σε λίγες εβδομάδες συμπληρώνονται 7 δεκαετίες από την ίδρυση της ΜΕΒΓΑΛ. Η ιστορική γαλακτοβιομηχανία της Β. Ελλάδας, κατάφερε να αφήσει πίσω της τις δυσκολίες και τα τελευταία δύο χρόνια έχει ξεχωρίσει για τις επιδόσεις και τα οικονομικά της μεγέθη, που διαρκώς βελτιώνονται. Έτσι παρά τα 70 της χρόνια, έχει κάθε λόγο να ατενίζει το μέλλον με μια φρέσκια, νεανική και αισιόδοξη οπτική».

Σε μία σύντομη τελετή και με αρκετή συγκίνηση η αντιπρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, Μαίρη Χατζάκου, ενημέρωσε τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων της ΜΕΒΓΑΛ «Ο Αξιός», Βασίλη Ζωγραφίδη, για την πρωτοβουλία της εταιρείας και ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους «για την εμπιστοσύνη και το ζήλο που έδειξαν να παραμείνει η ΜΕΒΓΑΛ όχι μόνο ζωντανή αλλά και υγιής».

«Η εταιρεία μας με μεγάλη χαρά σας κάνει αυτό το δώρο, πρώτα γιατί πραγματικά το αξίζετε, αλλά και γιατί ως Διοίκηση θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και να ανταποδίδουμε στους εργαζόμενους τα αποτελέσματα που έρχονται μέσα από τη δική τους δουλειά, διατηρώντας μεταξύ μας μια σχέση εμπιστοσύνης και επωφελή για όλες τις πλευρές. Εύχομαι με την ίδια πίστη και την ίδια αγάπη να συνεχίσουμε και να κερδίσουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον!», είπε η κυρία Χατζάκου.

Πηγή: www.voria.gr