ΕΥΧΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Συνάδελφοι – σσες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, εύχεται Καλό Πάσχα σε όλους τους συναδέλφους εργαζόμενους, συνταξιούχους καθώς και στις οικογένειες τους.

Στις δύσκολες εποχές που βιώνει η χώρα μας και ο λαός της, ευχή θα αποτελούσε το μήνυμα της Σταύρωσης του Χριστού για την σωτηρία των ανθρώπων, να γίνει και μήνυμα προς αυτούς που καθορίζουν τις τύχες των λαών για μια κοινωνία πιο ανθρώπινη, χωρίς πολέμους, φτώχεια, ανεργία, και δυστυχία.

Συνάδελφοι, ως είθισται σε ημέρες εορτών παρατηρείται μαζική μετακίνηση προς κάθε κατεύθυνση και δυστυχώς η χώρα μας έχει το υψηλότερο ποσοστό Τροχαίων ατυχημάτων.

Βασικές αιτίες, ποτό και χρήση κινητών. Ας είμαστε προσεκτικοί διαφυλάσσοντας τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας αλλά και τους συνανθρώπους μας.

Αισθανόµαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουµε όλους τους συναδέλφους µας που δουλεύουν στις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδηµίας και ιδιαίτερα σε όλους τους συναδέλφους που εργάζονται για την λειτουργία των εγκαταστάσεων στο πρόγραµµα βάρδιας.

Αυτές τις Άγιες μέρες ας σταθούμε δίπλα σε κάθε οικογένεια που έχει πρόβλημα και δείχνουμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας προσφέροντας βοήθεια με όποιον τρόπο μπορούμε. Η αλληλεγγύη είναι ένα από τα «όπλα» που έχουμε και θα αξιοποιήσουμε σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Ενωμένοι προχωράμε!

Ευχόµαστε σε όλους τους συναδέλφους µας Καλή Ανάσταση, Χρόνια Πολλά και πάνω από όλα Υγεία σε εκείνους και τις οικογένειες τους.

                                                ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ