ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι-φισσες
Για ακόμα μια φορά στέφθηκε με επιτυχία η 24ωρη απεργία μας στην Θεσσαλονίκη στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση . Οι αγώνες των εργολαβικών εργαζομένων για αξιοπρεπείς και καλύτερες συνθήκες εργασίας θα κλιμακωθούν .
Καλούμε την Διοίκηση των Ελληνικών Πετρελαίων να σταματήσει να στρουθοκαμηλίζει , το Υπουργείο Ενέργειας να δώσει λύση , να πάρει άμεσα θέση και να μας απαντήσει εάν επικροτεί την στάση της Διοίκησης απέναντι στους εργολαβικούς εργαζόμενους και για όσες βασικές αρχές των εργασιακών σχέσεων παραβιάζουν οι εργολαβικές εταιρείες στα Ελληνικά Πετρέλαια που τα εποπτεύει σαν Υπουργείο .

Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συναδέλφους για στην στήριξή τους , τα σωματεία από ΝΤΙΑΞΟΝ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΠΣΕΦΑ το Εργατικό κέντρο Αθήνας(ΕΚΑ) και Θεσσαλονίκης(ΕΚΘ) , την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας (Π.Ο.Ε) για την αμέριστη συμπαράστασή της καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του μόνιμου προσωπικού .
Συνάδελφοι , μετά από αίτημα μας Θα γίνει τριμερής συνάντηση στις 13/92018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12 στο Υπουργείο Εργασίας μεταξύ του σωματείου μας της Εταιρείας Χατζηγεωργίου και των Ελληνικών Πετρελαίων με τα εξής θέματα :
– Την παύση της εργασίας μας για 45 ημέρες μετά την λήξη τριών συνεχόμενων συμβάσεων ορισμένου χρόνου .
– Την άμεση καταβολή της ημέρας 6ης Αυγούστου , ημέρα αργίας του μόνιμου προσωπικού όπου ο η εργολαβική εταιρεία μας ανάγκασε να υπογράψουμε κανονική άδεια .
– Μισθολογικές ανισότητες

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΨΕΜΑ