ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Σ.Ε.Φ.Α : 3ωρη στάση εργασίας αύριο Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2019 και για το διάστημα 08:00-11:00 πμ

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Είναι αδιανόητο μία Εταιρία όπως ο ΔΕΣΦΑ, να μεταβιβάζεται σε νέους μετόχους χωρίς να έχει διασφαλιστεί πρώτα και κύρια το εργασιακό μέλλον του προσωπικού που ήταν εκεί κατά τη δημιουργία της και που συντέλεσε στην ανάπτυξή της. Είναι αδιανόητο να μπαίνει τείχος στην εργασιακή εξέλιξη, δημιουργώντας προσωπικό τριών ταχυτήτων.

Αφού η λύση δε δόθηκε όταν έπρεπε από εκείνους που όφειλαν να τη δώσουν, η λύση θα έρθει μόνο από τους ίδιους τους εργαζομένους και το κοινό τους μέτωπο. Η ανάγκη συσπείρωσης και από κοινού πορείας είναι μονόδρομος, με ειλικρινή διάθεση από όλες τις πλευρές. Η αρχή έγινε από εμάς που γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει αβεβαιότητα. Λυπούμαστε που η αβεβαιότητα χτυπά και άλλες πόρτες…

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργαζομένων στο Φυσικό Αέριο στο πλαίσιο της αλληλεγγύης που έχει επανειλημμένως επιδείξει προς συναδέλφους διαφόρων κλάδων, πόσω μάλλον του Κλάδου Ενέργειας, προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας αύριο Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2019 και για το διάστημα 08:00-11:00 πμ, αντιλαμβανόμενος τη δυσχερή θέση στην οποία βρίσκονται οι συνάδελφοι Αορίστου Χρόνου της ΔΕΣΦΑ Α.Ε.