ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, κατά την οποία αποφασίστηκε:

  • Η διεξαγωγή εκλογών του Σωματείου μας, θα πραγματοποιηθεί τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου 2020, λόγω των εκτεταμένων εργασιών στις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ και λόγω εορτών.
  • Δύο εκ των μελών του ΔΣ του Σωματείου μας, εξέφρασαν την άποψη σύστασης ξεχωριστής παράταξης που θα σήμαινε στις εκλογές ξεχωριστό ψηφοδέλτιο. Παρόλο που το Προεδρείο δεν είχε αντίρρηση σε αυτό , κατόπιν συζητήσεων, εν τέλει επικράτησε η λογική και τα μέλη μας αποφάσισαν την υποβολή της υποψηφιότητάς τους στο Ενιαίο ψηφοδέλτιο.
  • Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν όλα τα επίκαιρα εργασιακά προβλήματα και ζητήματα και πάρθηκε απόφαση για επικείμενες κινητοποιήσεις, για τις οποίες θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση.

Συνάδελφοι, φισσες

Σήμερα είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ, η συσπείρωσή μας γύρω από το συνδικαλιστικό μας όργανο διεκδίκησης και υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας, γύρω από το Σωματείο μας.

Η παρουσία όλων στη διεξαγωγή των εκλογών, αλλά και η καθημερινή ζύμωση μέσω επαφών μας και συζητήσεων μας, είναι απαραίτητη.

Δεσμευόμαστε ότι με νεότερη ανακοίνωση μας θα ενημερώσουμε τους συναδέλφους για ότι προέκυψε ή θα προκύψει μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών μας .

Να είμαστε όλοι στην κάλπη