ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΕΣ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Οι αγώνες μας έπιασαν τόπο. Σήμερα, μετά από καιρό είδαμε χαμογελαστά πρόσωπα και ανεβασμένο το ηθικό των εργαζομένων. Η πολύμηνη προσπάθεια του σωματείου μας, φέρνει κατακτήσεις και όχι μόνο μακροπρόθεσμες. Την Τετάρτη 4 Ιουλίου, ξεκίνησαν και μοιράζονται σε 1100 εργολαβικούς εργαζόμενους, διατακτικές επιταγές 360 ευρώ. Ένα αίτημα, μικρής οικονομικής ενίσχυσης, που έθεσε και κέρδισε το σωματείο μας, την ώρα που κάποιοι ειρωνεύονταν τον αγώνα και έκαναν λόγο για ανύπαρκτες επιταγές, ανύπαρκτου χρόνου και χώρου , προσπάθησαν να λοιδορήσουν τους αγώνες μας και μάλιστα μέλη του σωματείου , θα έρθει η ώρα που θα τους ονοματίσουμε , Συνάδελφοι και πρέπει και θα τους απομονώσουμε .

Την ίδια ώρα, έγιναν δεκτά από τη διοίκηση τα αιτήματά μας σχετικά με το κατώτατο ημερομίσθιο 40ευρώ στους συναδέλφους στα μηχανολογικά τμήματα ασπροπύργου και Ελευσίνας από 1/7, 39ωρο, τις Παρασκευές η βάρδιά μας θα λήγει στις 14:00

Το σωματείο, είναι ανοιχτό κάθε μέρα, κάθε ώρα. είναι το σπίτι του εργάτη, για να βρεθεί να θέσει ζητήματα, να εκφράσει την άποψη καθώς και το πρόβλημα του σε σχέση με την εργασία του. Αν ωστόσο, στην ταχύτητα του χρόνου και στη δυσκολία των συνθηκών πάλης, έχουν σημειωθεί λάθη και παραλείψεις, είμαστε όλοι εδώ να τα δούμε ξανά και να δώσουμε νέα κατεύθυνση για νέες διεκδικήσεις.

Στεκόμαστε με αλληλεγγύη δίπλα στον κάθε εργαζόμενο, προσπαθώντας βήμα- βήμα να πλησιάσουμε τους στόχους, όσο μικροί ή όσο μεγάλοι και αν είναι. Ο αγώνας μας, τίμιος, στο φως, θα φέρει νέες κατακτήσεις, νέες νίκες. Είμαστε όλοι μία γροθιά και προχωράμε.