ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ Μ.Ε.Σ.Α. ΕΚΟ

Αναμενόμενες οι συμπεριφορές της νέας-(παλιάς) Διοίκησης προς το Σωματείο των εργολαβικών συναδέλφων ΣΕΕΕΠΦΧ, που αναλαμβάνοντας, εδώ και μερικούς μήνες έσπευσε να μας υπενθυμίσει τη νεοφιλελεύθερη και ανέκαθεν αντιδημοκρατική στάση της απέναντι στους εργαζόμενους.

Στη γραπτή αίτηση του Σωματείου, για παραχώρηση εισόδου στις ΒΕΕ και στα κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι, η απάντηση ήρθε μέσω «τηλεφώνου» και ήταν εξοργιστική… «Η Διοίκηση απαγορεύει την είσοδο του Σωματείου στους χώρους δουλειάς!!!» Προφανώς η Διοίκηση συμφωνεί με τις μεθόδους που ακολουθεί η κυβέρνηση και θεώρησε σωστό να τις υιοθετήσει. Μέχρι εδώ άντεξε να φορέσει το προσωπείο της φιλεργατικής και συνεννοήσιμης Διοίκησης.

Ενημερώνουμε τη Διοίκηση, ότι δεν θα ανεχθούμε τέτοιου είδους τακτικές, οι οποίες είναι άκρως διασπαστικές και πόσο μάλλον την ώρα που το Σωματείο έχει εξαγγείλει εκλογές στο τέλος Ιανουαρίου. Τακτικές εκφοβισμού και ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης δεν θα γίνουν σε καμία περίπτωση ανεκτές. Το αντίστοιχο δόγμα της κυβέρνησης «Νόμος και Τάξη» στα ΕΛΠΕ δεν θα μπορέσετε να το εφαρμόσετε!!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Σωματείο είναι μέλος της Π.Ο.Ε και ο πρόεδρος του Σωματείου είναι Α Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Το Σωματείο των εργολαβικών δεν είναι μόνο του!!!